דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מאפי גבינות 

מאת    [ 26/08/2011 ]

מילים במאמר: 411   [ נצפה 6676 פעמים ]

הכנת גבינות איננה משימה קשה וניתן לשלב אותן במגוון סוגים של מאכלים כפי שתראו במתכונים הבאים.

בטרם תתחילו לקרוא את המתכונים נציין רק שאנו מלמדים הכנת גבינות מהסוגים המופיעים במתכונים ועוד סוגים רבים של גבינות.

 

פאי גבינת ריקוטה

 

חומרים:

1 קילו גבינת ריקוטה

12 ביצים

2 כוסות סוכר

תמצית וניל

1/4 כוס שוקולד צ'יפס

4 כוסות קמח תופח

1 כוס סוכר

100 גרם חמאה

4 ביצים

תמצית וניל

אופן ההכנה:

מקציפים 12 ביצים עם 2 כוסות סוכר ותמצית וניל. מוסיפים קליפת לימון מגוררת, גבינת ריקוטה ואת השוקולד צי'פס.

מחממים תנור לטמפרטורה של 160 מעלות. משמנית 2 תבניות אפיה לפאי.

מערבבים את הקמח עם 1 כוס סוכר, מוסיפים חמאה ומערבבים עד לקבלת בצק פירורי. מוסיפים 4 ביצים ותמצית וניל. מערבבים עד לקבלת כדור בצק, מחלקים אותו ל-4 כדורים ומכניסים למקרר לשעתיים.

מרדדים 2 כדורי בצק לעלה ומסדרים אותם בתבנית הפאי.

מערבבים את גבינת הריקוטה עם שאר החומרים וממלאים את 2 תבניות הפאי. מרדדים את 2 כדורי הבצק הנותרים ומניחים מעל לפאי. יוצרים חורים בבצק.

אופים בטמפרטורה של 160 מעלות במשך 25 דקות.

 

 

 

פשטידת דלעת עם גבינות עזים

 

חומרים  לבצק:

4 כוסות קמח

400 גרם חמאה

2 כפיות מלח

1 כף דבש

1 כוס גבינות עזים פיקנטיות

1 כף חומץ

1/2 כוס חלב עזים

1 ביצה

חומרים למילוי הפאי:

400 גרם דלעת

3 ביצים

250 גרם גבינת פרומעז

1 כוס חלב עזים

1/2 כפית מלח

1/2 כפית קינמון

1/4 כפית אגוז מוסקט

50 גרם סוכר חום

2-3 כפות קורנפלור

אופן ההכנה:

בצק:

מכניסים למיקסר ומערבבים את הקמח עם המלח. לאחר מכן מוסיפים את החמאה, עד שהתערובת הופכת לפירורית. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם החומץ והדבש. מוסיפים לבצק ומערבבים עד שהתערובת מקבלת צורת כדור. מכניסים לשקית ניילון לשעתיים במקרר. היות ואנו מקבלים כמות גדולה של בצק, את החלק הנותר אפשר לשמור שבוע במקרר או להקפיא.

ניתן להכין בעזרת בצק זה פשטידות אחרות (פאי גבינות, פאי ירקות) וגם פאי מתוק עם תפוחים תותים ופירות יער.

מרדדים חלק מהבצק ומסדרים בתוך שתי תבניות פאי. דוקרים עם המזלג ומכניסים ל- 10 דקות למקרר.

הכנת המילוי של הפאי:

מקציפים את הביצים עם הסוכר, מוסיפים קורנפלור , מלח, קינמון, ג'ינג'ר, אגוז מוסקט ומערבבים טוב.

מגרדים את הדלעת על פומפייה, מערבבים את הדלעת עם חלב ומוסיפים לשאר התערובת. מחלקים את התערובת בין שתי תבניות פאי.

פורסים את גבינת הפרומעז. מסדרים את עיגולי הגבינה על גבי כל פאי.

אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם ל- 220 מעלות, מנמיכים את הטמפרטורה ל-180 מעלות וממשיכים לאפות במשך כ- 30 דקות נוספות, עד שהפאי מקבל גוון זהוב.

 

אנו ב"גבינות מהלב" מלמדים הכנת גבינות מכל הסוגים. הקורסים מחולקים לרמות קושי ומתאימים וליחידים ולקבוצות.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב